Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Ένα βασικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι ο κος Καμίνης ανήκει στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με την κυρία Ρεπούση. Αυτό καθιστά σαφές γιατί είναι υπέρ της ισλαμοποίησης της Αθήνας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΜΙΝΗ! 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΚΟ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ενώ ο δήμος καταρρέει!

Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 10:14
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΜΙΝΗ! 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΚΟ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ενώ ο δήμος καταρρέει!
Κρεσέντο διοίκησης που παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Αμίν Νταντά από τον αχυράνθρωπο του Παπανδρέου και του Κουβέλη, που (μαζί με τον Μπουτάρη) λυμαίνονται τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Αυτό που έκανε ο Καμίνης δείχνει ακριβώς την ηθική και την εντιμότητα που εισήγαγε στην δημόσια διοίκηση το σύντομο αλλά καταστροφικό καθεστώς Παπανδρέου που οι αυτουργοί του παραμένουν ακόμα ατιμώρητοι.

Ο κύριος Καμίνης λοιπόν, όπως αποκαλύπτει και το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, χωρίς να έχει την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ως άλλος Ντούτσε, ανακοίνωσε προχθές ότι έχει υπογράψει …μνημόνιο συνεργασίας με 4 ΜΚΟ από τον περασμένο Απρίλη! Μιλάμε για αθλιότητα άνευ προηγουμένου, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το κόστος ξεπερνά το 1 εκ. Ευρώ!

Ενδεικτικό είναι ότι μία εκ των ΜΚΟ αποτελεί …οικογενειακή επιχείρηση, με μέλη – συγγενείς μεταξύ τους ενώ η αμοιβή του προέδρου για το προηγούμενο έτος ξεπέρασε τα 80,000 Ευρώ!

Απαιτείται η παρέμβαση του υπουργού εσωτερικών αλλά και του αρμόδιου εισαγγελέα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η φαρσοκωμωδία την οποία επέβαλλαν στην πρωτεύουσα (αλλά και την συμπρωτεύουσα) τα απολιθώματα της διαφθοράς μαζί με τους βαρώνους της διαπλοκής. Έλεος πια!
http://olympia.gr/
http://www.synpeka.gr/politiki/autodiikisi/item/23786-apisteyto-skandalo-kaminh-1-ek-eyrw-se-mko-en-kryptw-enw-o-dhmos-katarreei.html#.UwcOcvl_uSo